Excursions

Τζιπ σαφάρι

  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 4,5 ώρες - 4 χλ. απόσταση περίπου
  • ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ : Καθημερινά
  • Language: en, de, ru, fr, nl
  • Location: Ηράκλειο,Πρέβελη , Ηπειρωτική Κρήτη , Παραλίες Νότιας Κρήτης
  • Price:
Book Now

• Επαγγελματίες και πολύγλωσσοι οδηγοί

Το Jeep Safari ξεκίνησε ως πάθος για τη φύση και την περιπέτεια. Ένα χόμπι που έγινε επάγγελμα. Για πάνω από δύο δεκαετίες διοργανώνουμε εκδρομές με τζιπ (Jeep Safari) και εξωτερικές δραστηριότητες στην Κρήτη. Χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν βιώσει μαζί μας την άθικτη πλευρά αυτού του νησιού. Οι περιηγήσεις μας είναι κατάλληλες για όλους, νέους ή μεγαλύτερους, μόνοι τους ή μαζί, οικογένειες, ομάδες ή εταιρείες. Από τις 1 Απριλίου έως τις 28 Οκτωβρίου διοργανώνουμε καθημερινά σαφάρι με τζιπ και ιδιωτικό τζιπ σαφάρι σε απομακρυσμένες κρητικές παραλίες. Κατόπιν αιτήματος διοργανώνουμε κρουαζιέρες για μεγαλύτερες ομάδες ή εταιρείες. Επικοινωνήστε μαζί μας, είμαστε εδώ για να οργανώσουμε μια πολύ ξεχωριστή μέρα για σας.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Καθημερινά:

  • Τζιπ σαφάρι, Ηπειρωτική Κρήτη με μεσημεριανό γεύμα στο τοπικό εστιατόριο.
  • Σαφάρι τζιπ, παραλία φοινίκων Πρέβελη, με μεσημεριανό γεύμα στο εστιατόριο της παραλίας.
  • Ιδιωτική περιήγηση Jeep σε απομακρυσμένες παραλίες

Και πολλές άλλες δραστηριότητες κατόπιν αιτήματος.

 

Jeep Safari – Ηπειρωτική Κρήτη

Η μέρα σας θα ξεκινήσει με την παραλαβή σας από το ξενοδοχείο σας.Συναντιόμαστε όλοι  στην Χερσόνησο όπου μετά από σχετική πληροφόρηση για  την ασφάλεια παίρνουμε τα τζιπ και αρχίζει η περιπέτεια.

Λίγο αργότερα, στο δρόμο μας προς το χωριό Κέρα απολαμβάνουμε μια υπέροχη πανοραμική θέα της βορειοανατολικής ακτής της Κρήτης. Με λίγη  επιπλέον αναρρίχηση στο δρόμο μας και η δράση αρχίζει. Ο ενθουσιασμός είναι η λέξη για να περιγράψουμε τι ακολουθεί σε αυτήν την εκδρομή,η οποία είναι μια πραγματικά μοναδική εμπειρία! .Θα κυκλοφορήσουμε σε κατηφόρες, εκτός δρόμου, ανάμεσα στην πλούσια χλωρίδα της Κρήτης και θα φτάσουμε  στο χωριό Γωνιές όπου θα οδηγηθούμε στα στενά δρομάκια του. Μετά από ένα χαλαρωτικό διάλειμμα στο χωριό, θα ξεκινήσουμε πάλι, οδηγώντας μέσα από πολλά μικρά χωριά, παλιούς ελαιώνες και αμπελώνες. Κατά τη διάρκεια της πορείας η μυρωδιά των άγριων βοτάνων και των λουλουδιών μας  προδιαθέτουν για μια αξέχαστη μέρα.

Στην καταπράσινη ταράτσα μιας τοπικής ταβέρνας στο χωριό Καστέλλι θα  απολαύσουμε το μεσημεριανό γεύμα που θα προετοιμαστεί εξ’ολοκλήρου  στο φούρνο με τον παραδοσιακό τρόπο.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα και κάποια ξεκούραση συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στα κρυστάλλινα νερά της Κρήτης με μια απολαυστική  διαδρομή προς τις αμμώδεις παραλίες της βόρειας ακτής. Μετά από μια ολόκληρη μέρα εκτός δρόμου, μπορείτε να απολαύσετε μια δροσιστική βουτιά ή ένα ποτό δίπλα στην παραλία για μια ώρα πριν οδηγηθούμε πίσω στο γκαράζ μας και έπειτα στο ξενοδοχείο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσετε την επιστροφή σας.

Σημειώσεις:
Αυτή η περιοδεία είναι διαθέσιμη από Τρίτη έως Σάββατο

 

Jeep Safari Πρέβελη Palm Beach

Η μέρα σας ξεκινά με την παραλαβή σας από το ξενοδοχείο σας. Στις 09.00 θα συναντηθούμε όλοι στα Μισίρια στην πόλη του Ρεθύμνου, όπου μετά από την σχετική πληροφόρησή   και καθοδήγηση για την ασφάλειά σας ,  αρχίζει η περιπέτεια. Μετά από 30′ λεπτά  θα βρεθούμε στον δρόμο προς την κρητική άγρια ​​φύση.

Μια συναρπαστική διαδρομή, μέσα από τα παλιά χωριά , τα  αρχαία ελαιόδεντρα, τους αμπελώνες και πολλές άλλες δράσεις μέχρι την πρώτη παύση της ημέρας στο απίστευτο χωριό Σπήλι. Ένα απαραίτητο διάλειμμα για ανανέωση στις πηγές γλυκού νερού του χωριού. Μόλις είμαστε έτοιμοι, η ομάδα θα ξεκινήσει  ξανά να κατευθύνεται προς τη Νότια Κρήτη σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της, την παραλία του Πρέβελι. Πριν το μεσημέρι θα φτάσουμε στην παραλία όπου θα απολαύσουμε ένα τυπικό κρητικό γεύμα σε μια παραδοσιακή παραλιακή ταβέρνα. Αργότερα, θα έχουμε αρκετό χρόνο για να απολαύσουμε το κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά του Λιβυκού .

Περίπου στις 15.00 συνεχίζουμε την ξενάγηση  σε ένα μοναδικό τοπίο στο φαράγγι του Κουρταλιώτικου για την τελευταία στάση της ημέρας. Μετά από μια σύντομη ενημέρωση και μια ομαδική φωτογραφία συνεχίζουμε να οδηγούμε στην παλιά εθνική οδό προς Ρέθυμνο και μετά στο ξενοδοχείο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσετε την επιστροφή σας

. Σημειώσεις: Αυτή η περιοδεία είναι διαθέσιμη κάθε Τετάρτη

Ιδιωτικό Jeep Safari – Νότια Κρήτη

Περάστε μια μέρα στη φύση εξερευνώντας τις άγνωστες ομορφιές της Κρήτης. Καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε μια αξέχαστη μέρα από τον έμπειρο οδηγό μας που γνωρίζει καλά την Κρήτη.

Ο προορισμός μας; Κάποιο απομακρυσμένο χωριό στο νότιο τμήμα της Κρήτης, το οποίο δεν είναι προσβάσιμο από όλα τα αυτοκίνητα. Ακόμα καθαρό, μακριά από τον μαζικό τουρισμό θα σας γοητεύσει με την ησυχία  και την ομορφιά του. Η κολύμβηση στα κρυστάλλινα νερά του Λιβυκού πελάγους είναι απαραίτητη καθώς η ακτογραμμή έχει πολλές διαφορετικές παραλίες για να διαλέξετε και η τοπική ψαροταβέρνα προσφέρει φρέσκο ​​ψάρι και εξαιρετικές τοπικές σπεσιαλιτέ. Τι νομίζετε; Θα θέλατε να πάτε κάπου όπου υπάρχουν  λίγοι άνθρωποι ..;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσετε την επιστροφή σας.

Σημειώσεις: Αυτή η περιοδεία είναι διαθέσιμη κάθε Σάββατο και Κυριακή