Εταιρικό προφίλ

Μάθετε περισσότερα για το γραφείο μας

Best Way Travel – Ηράκλειο


Η εταιρεία μας, Best Way Travel, εδρεύει στo Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται στην ενοικίαση οχημάτων και υπηρεσιών τουρισμού, έχοντας μέχρι στιγμής εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες που μας προτιμούν κάθε χρόνο. Επιλέξτε την υπηρεσία μας για οικονομικές και αξιόπιστες υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων. Ενοικίαση αυτοκινήτου & scooter με πολλές δωρεάν παροχές. Κύριο μέλημά μας είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες, η συνεχής άριστη και φιλική εξυπηρέτηση.

Η ασφάλεια σας… το πρώτο μας μέλημα!


Μέρος της δουλείας μας είναι να κάνουμε την διαμονή σας αλλα κυρίως την μετακινησή σας ευχάριστη, άνετη και ασφαλή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τις διακοπές σας με τους φίλους ή την οικογένεια σας, εμείς θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε οποιαδήποτε ώρα και μέρα.

 • Πολλά extra's...

  Μαζί με κάθε μας όχημα μπορείτε να έχετε και πολλά έξτρα όπως παιδικά ή βρεφικά καθισματα, GPS για να μην χάσετε ποτέ τον δρόμο σας, μπαγκαζιέρα, μικτή ασφάλεια.

 • Ασφάλεια & Αξιοπιστία

  Όλα μας τα οχήματα είναι απόλυτα ασφαλή και πραγματοποιούν εβδομαδιαίους ελέγχους ώστε να εξασφαλίσουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι.

 • Υποστήριξη 24/7

  Η Best Way Travel είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο και ικανό να σας βοηθήσει σε κάθε σας ανάγκη!

 • Κάντε κράτηση online!

  Μέσα απο την νέα μας ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε κράτηση οποιοδήποτε οχήματος επιθυμείτε απο τον στόλο μας, άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά.

Είμαστε δίπλα σας!


Διαθέτουμε εμπειρία και αξιοπιστία, προσιτές τιμές, ολοκληρωμένη ασφάλιση, έμπειρο προσωπικό, εξαιρετικές και φιλικές υπηρεσίες, παράδοση & παραλαβή στο αεροδρόμιο, το λιμάνι ή το ξενοδοχείο σας. Αξιόπιστα και άμεσα!

cialis satın al