ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Όροι Ενοικίασης Best Way Travel

Όροι και προϋποθέσεις ενοικίασης

Διαβάστε τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου από το Best Way Travel.

Γενικοί Όροι Ενοικίασης:

  • Για οποιαδήποτε  ενοικίαση, η ηλικία του οδηγού πρέπει να είναι τουλάχιστον 22 ετών.

  • Απαιτείται έγκυρη άδεια οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος.

  • Ο οδηγός πρέπει να είναι κάτοχος πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, αποδεκτή από την Best Way Travel για όλα τα απαραίτητα ποσά προέγκρισης, καθώς και για προπληρωμές και διακανονισμό των τελικών τελών ενοικίασης.

  • Ο οδηγός πρέπει να έχει έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, αποδεκτή από την Best Way Travel για όλα τα απαραίτητα ποσά προέγκρισης, καθώς και για προπληρωμές και διακανονισμό των τελικών τελών ενοικίασης.

Αποδεκτή άδεια οδήγησης ανά χώρα προέλευσης:

Χώρες

Αποδεκτές Άδειες Οδήγησης

Υπήκοοι ΕΕ (συμπεριλαμβανομένων των υπηκόων της Νορβηγίας, της Ισλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Β. Ιρλανδίας, της Ελβετίας και του Λιχτενστάιν), ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς.

Εθνική Άδεια Οδήγησης

Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Μπαχάμες, Μπαχρέιν, Λευκορωσία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Χιλή, Κόστα Ρίκα, Ακτή Ελεφαντοστού, Κούβα, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Εκουαδόρ, Γεωργία, Γκάνα, Γουιάνα, Αγία Έδρα , Ινδονησία, Ιράν (Ισλαμική Δημοκρατία του), Ιράκ, Ισραήλ, Καζακστάν, Κένυα, Κουβέιτ, Κιργιστάν, Λιβερία, Μεξικό, Μονακό, Μογγολία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Νίγηρας, Πακιστάν, Περού, Φιλιππίνες, Κατάρ, Δημοκρατία της Κορέας, Δημοκρατία της Κορέας Μολδαβία, Ρωσική Ομοσπονδία, Άγιος Μαρίνος, Σαουδική Αραβία, Σενεγάλη, Σερβία, Σεϋχέλλες, Νότια Αφρική, Τατζικιστάν, Ταϊλάνδη, Βόρεια Μακεδονία, Τυνησία, Τουρκία, Τουρκμενιστάν, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουρουγουάη, Ουζμπεκιστάν, Βενεζουέλα (Μπολιβαριανή Δημοκρατία της), Βιετνάμ, Ζιμπάμπουε.

Εθνική Άδεια Οδήγησης σε Μορφή Κάρτας

Όλες οι άλλες χώρες.

Εθνική ή Διεθνής Άδεια Οδήγησης

Χρεώσεις Πληρωμής και Πιστωτικής/ Χρεωστικής Κάρτας:
Για την ολοκλήρωση μιας ηλεκτρονικής κράτησης μέσω του www.bestwaytravel.gr, ο πελάτης πρέπει να έχει έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Για να παραλάβετε το δεσμευμένο όχημα, ο κάτοχος της κάρτας πρέπει να παρουσιάσει την κάρτα με την οποία έγινε η κράτηση. Ο κάτοχος της κάρτας θα εμφανίζεται ως οδηγός στο συμφωνητικό ενοικίασης. Δεχόμαστε τις περισσότερες πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων των Visa, MasterCard και Maestro. Το Best Way Travel δεσμεύει ένα ποσό 500 € με κάθε ενοικίαση μέσω χρεωστικής κάρτας ή μετρητών. Το ποσό επιστρέφεται στον ενοικιαστή εξ’ολοκλήρου εντός 48 ωρών από την παράδοση του οχήματος, εφόσον το ενοικιαζόμενο όχημα επιστραφεί χωρίς υλικές ζημιές που δεν καλύπτονται από το πακέτο κάλυψης του ενοικιαστή και εφόσον δεν παραβιαστεί κανένας άλλος όρος του συμβολαίου. Για κρατήσεις κατόπιν αιτήματος, οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές, πριν από την πληρωμή και την ολοκλήρωση της κράτησης.

Αλλαγές Κράτησης:
Το Best Way Travel σάς επιτρέπει να κάνετε αλλαγές σε μια κράτηση μέσω των στοιχείων επικοινωνίας της εταιρείας. Οποιαδήποτε αλλαγή σε μια κράτηση θα υπολογιστεί εκ νέου με βάση τη διαθεσιμότητα και τις τιμές τη στιγμή που θα γίνει η αλλαγή. Αυτή μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από την αρχική τιμή.

Ακυρώσεις, Χωρίς Εμφάνιση/ Χαμένες Ενοικιάσεις:
Προπληρωμένη κράτηση: Θα γίνει πλήρης επιστροφή χρημάτων στην πιστωτική κάρτα, τη χρεωστική κάρτα ή τον λογαριασμό PayPal που χρησιμοποιήθηκε για την προπληρωμένη κράτηση, εφόσον η ακύρωση γίνει τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής. Εάν δεν καταφέρετε να ακυρώσετε εντός αυτού του χρονικού ορίου, η Best Way Travel διατηρεί το δικαίωμα να μην επιστρέψει το ποσό της χρέωσης κράτησης. Εάν η κράτηση ακυρωθεί εκτός των προκαθορισμένων χρονικών ορίων ή εάν ο πελάτης δεν παραλάβει το όχημα την προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα παραλαβής, η Best Way Travel διατηρεί το δικαίωμα να μην επιστρέψει το τέλος κράτησης, το οποίο καλύπτει τα έξοδα διαχείρισης και λειτουργίας.

Πρόωρη Επιστροφή:
Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να δώσουμε επιστροφή χρημάτων εάν επιστρέψετε το όχημα νωρίτερα από την ημερομηνία και την ώρα επιστροφής της κράτησης.

Διαθεσιμότητα Αυτοκινήτου:
Όλες οι κρατήσεις υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει ένα διαφορετικό μοντέλο αυτοκινήτου από αυτό που είχε αρχικά δεσμευτεί για ισοδύναμο ή ανώτερο τύπο μοντέλου.

Περίδος Χάριτος: 
Στο τέλος της συμφωνημένης περιόδου ενοικίασης, το Best Way Travel επιτρέπει μια περίοδο χάριτος 29 λεπτών χωρίς χρέωση, μετά την οποία, ο ενοικιαστής θα χρεωθεί με τουλάχιστον μία ολοήμερη ενοικίαση.

Πρόστιμα Τροχαίας:
Όλα τα πρόστιμα που προκύπτουν από τη συμπεριφορά των οδηγών επιβαρύνουν αποκλειστικά τον ενοικιαστή.

Πακέτα Ασφάλισης: 
Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι οδηγοί των οχημάτων Best Way Travel καλύπτονται από ζημιές από Πυρκαγιά στο νοικιασμένο όχημα και Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης για θάνατο, τραυματισμό και περιουσία τρίτων. Και οι δύο καλύψεις υπόκεινται στους Γενικούς Όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του Best Way Travel με τον ασφαλιστή του.

Collision Damage Waiver (CDW):
Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα μπορεί να μειωθεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Ελληνικός Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ), σε μέγιστη χρέωση 500 € για όλες τις ομάδες οχημάτων. Δεν καλύπτονται ζημιές στο κάτω μέρος του οχήματος, στους τροχούς, στα ελαστικά και στους κρυστάλλους του οχήματος.

Full Cover (FC): 
Ο ενοικιαστής μπορεί επιλέξει πλήρες πακέτο κάλυψης (με μηδενική επιπλέον χρέωση) σε περίπτωση ολικής κλοπής ή ζημιάς στο όχημα Best Way Travel, με ημερήσια επιπλέον επιπρόσθετη χρέωση στην τιμή ενοικίασης, για όλες τις ομάδες οχημάτων που παρέχεται. Ζημιές που προκαλούνται υπό την προϋπόθεση ότι παραβιάζεται ο Ελληνικός Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας ή ζημιές που προκαλούνται στο κάτω μέρος, τους τροχούς, τα ελαστικά και τους κρυστάλλους του οχήματος δεν καλύπτονται από καμία ασφάλιση.

Πολιτική Χρέωσης Καυσίμων:
Ο ενοικιαστής μπορεί να χρεωθεί για το καύσιμο που λείπει σύμφωνα με την πολιτική πληρωμής ανεφοδιασμού καυσίμων. Εάν υπάρχουν διαφορές των επιπέδων καυσίμου μεταξύ της ημερομηνίας και ώρας παραλαβής και της ημερομηνίας και ώρας παράδοσης, ο ενοικιαστής θα χρεωθεί το κόστος ανεφοδιασμού συν ένα κόστος υπηρεσιών 10 €.

Παραλαβή/Παράδοση:
Κάθε παραλαβή ή παράδοση που δεν πραγματοποιείται σε τοποθεσία Best Way Travel θα χρεώνεται σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας. Για κάθε παράδοση ή παραλαβή εκτός των ωρών εργασίας μπορεί να επηρεάσει τη δεδομένη τιμή.

Ακτοπλοϊκές Μεταφορές Οχημάτων:
Δεν επιτρέπονται οι ακτοπλοϊκές μεταφορές με κανένα από τα οχήματα της εταιρείας.

Οδική Βοήθεια:
Οι υπηρεσίες οδικής βοήθειας παρέχονται χωρίς επιπλέον κόστος, για όλες τις ομάδες οχημάτων. Σε περίπτωση ακινητοποίησης αυτοκινήτου οχήματος λόγω χαμηλής στάθμης μπαταρίας ή χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, ο ενοικιαστής θα επιβαρύνεται με χρέωση 30 €, για τη μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο σημείο φόρτισης ή βενζινάδικο.

Scroll to Top